Decoratiewerken

Voor binnen en buiten

Binnenschilderwerken

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten binnenschilderwerken, met of zonder speciale decoratieve technieken. Bent u verhuisd of is uw woning aan een opfrisbeurt toe, dan kan u beroep doen op ons. Wij werken enkel met de hoogstaande verf van Boss Paints en wij bieden een enorme keuze aan kleurcollecties aan, dus indien je niet weet welke richting je uit wil kunnen we je helpen met een persoonlijk kleuradvies aan huis.

Buitenschilderwerken

Niets is zo belangrijk en delicaat als de staat van uw buitenschilderwerk. Uw gevel, ramen en deuren staan dan ook het hele jaar door in weer en wind.Wij realiseerden reeds diverse buitenschilderprojecten, van kleine tot grote projecten en van klassiek tot modern.

Kaleiwerken

Calime

Indien je een gevel afwerkt met Calime, kies je voor een authentieke en duurzame kalei afwerking. Het typisch kalei effect komt tot leven naarmate de muur meer of minder vocht opneemt. Calime kan je rechtstreeks op een buitenmuur aanbrengen, of in combinatie met een voegvullende grondlaag C83. Ook geschilderde ondergronden kun je met Calime behandelen.

Pastime 

Pastime is het ideale compromis voor wie een kalei-look op zijn gevel wil combineren met de duurzaamheid van een klassieke gevelverf. Na droging geeft Pastime een mat, gekorreld en mineraal ogend resultaat, zonder de typische kleurschakeringen van een authentieke kaleiverf op kalkbasis.

 

 

 

Decoratieve technieken

Aqua Sensa 

Aqua Sensa is een steenimitatie op basis van cement, die niet alleen als wandbekleding maar ook als vloerbekleding kan gebruikt worden. Aqua Sensa is bijzonder kras- en stootvast, waterbestendig en uitstekend onderhoudbaar dankzij de beschermende vernis.

Calco 

Laat je betoveren door de geraffineerde schoonheid van eeuwenoude muren in mediterrane landhuizen. Met haar zachte kleurschakeringen geeft deze stucapplicatie het interieur van je klant een heel natuurlijke uitstraling. De wanden lijken echt als steen met een zweem van zuiderse charme.

Limestone 

Limestone New is een natuurlijk product op basis van gebluste kalk dat zich verleent tot vele creatieve mogelijkheden. Door te spelen met laagdiktes, kwaststrepen en overlappingen krijg je een spel van tintschakeringen en structuren.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij jou thuis?

We komen graag langs om je project te bespreken. Boek nu je afspraak of
vraag je vrijblijvende offerte.

contacteer ons